Informacije za udeležence

Zbornik povzetkov

Elektronska oblika (PDF) zbornika povzetkov (vabljena predavanja, predstavitve raziskovalnega dela) je dostopna tukaj. Vsi prijavljeni udeleženci dobijo natisnjen zbornik ob registraciji na dan dogodka.

Program

Program srečanja je na voljo kot:


Kako do prizorišča?

Srečanje bo potekalo na Fakulteti za farmacijo UL (Aškerčeva cesta 7, Ljubljana), v predavalnici na dvorišču fakultete. Kako do predavalnice je opisano tukaj.

Spodbujamo okolju prijazne načine prihoda:

  • do fakultete lahko iz središča Ljubljane pridete kar peš, enako velja tudi v primeru, če v Ljubljano pridete z vlakom (od glavne železniške postaje do fakultete je 25-minutni sprehod (2 km));
  • s kolesom – stojala za kolesa najdete v neposredni bližini vhoda v fakulteto;
  • z avtobusom javnega potniškega prometa – avtobusno postajališče se nahaja tik pri vhodu v fakulteto (iz smeri Tržaške ceste) oz. na drugi strani Aškerčeve ceste (iz smeri centra); vozita liniji LPP 1 in 6.

Do fakultete se lahko pripeljete tudi z avtomobilom. Najbližja parkirišča so na Mirju za fakulteto (plačljivo), udeleženci dogodka pa lahko brezplačno parkirate tudi na parkirišču neposredno za fakulteto (na vhodu je zapornica; pozvonite in razložite vratarju, kam ste namenjeni). Pozor – uvoz je mogoč zgolj iz ene smeri in sicer iz smeri Tržaške ceste. Zaradi velike zasedenosti parkirišča priporočamo uporabo zgodaj omenjenih možnosti.

Najnovejši Prispevki